Our instructors

melina-instructor-cirqulation-locale

Melina

Pole dance - Pilates - Flexibility

Η Μελίνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Όταν ήταν μικρή έκανε ενόργανη γυμναστική (πρωταθλητισμό) για 10 χρόνια. Στη συνέχεια ασχολήθηκε με τον σύγχρονο χορό και την κολύμβηση. Το 2010, έχοντας πάρει το πτυχίο της από το ΤΕΙ Φυσικοθεραπείας, παρακολούθησε σεμινάρια Pilates, και ξεκίνησε να δουλεύει ως φυσικοθεραπεύτρια και Pilates instructor.

Η πρώτη της επαφή με το Pole Dance Fitness έγινε τον Δεκέμβρη του 2012, μετά την παρότρυνση μιας φίλης της να το δοκιμάσει. Το 2013 μετακόμισε στην Κοπεγχάγη, Δανία, όπου και άρχισε να ασχολείται πιο εντατικά. Το Δεκέμβρη του 2013, ξεκίνησε να διδάσκει Pole Dance Fitness.

To 2014, έλαβε μέρος στον πρώτο της διαγωνισμό στη Δανία, στην κατηγορία professional όπου και κέρδισε την πρώτη θέση (Danish Pole Championship -DM, PRO category, 1st place). Τον Φεβρουάριο του 2015, έλαβε μέρος στο διαγωνισμό Battle of the Pole, στην κατηγορία lions/lionesses (professional), στην Πράγα-Τσεχία. Τον Φεβρουάριο του 2016, συμμετείχε για πρώτη φορά σε διαγωνισμό στη χώρα της, στο Greek Pole Dance Championship by RAD, στην Αθήνα. Τον Μάιο του 2016, συμμετείχε στο πρώτο Pole Theatre Greece, στην κατηγορία Pole Art-Professional category, και κέρδισε την πρώτη θέση.

Η Μελίνα τώρα έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και εργάζεται ως φυσικοθεραπεύτρια, Pole Dance Fitness instructor και Pilates instructor. Όποιος τη γνωρίζει καλά, την περιγράφει ως μια αθλήτρια με χορευτικές ανησυχίες! Είναι η εμπνεύστρια, ιδρύτρια και ιδιοκτήτρια του δημιουργικού χώρου CirQ’ulation Locale.

nael-instructor-cirqulation-locale

Nael

Pole dance

Ο Ναέλ γεννήθηκε στην Αθήνα. Το 2012 αποφοίτησε με αριστείο ως Φυσικοθεραπευτής, ενώ έλαβε τιμητική διάκριση για την πτυχιακή του εργασία με θέμα "Τενοντίτιδα και σύγχρονος τρόπος ζωής".

Παράλληλα με τις σπουδές αλλά και έπειτα από αυτές, ο Ναέλ παρακολούθησε πολύωρα σεμινάρια αθλητικών κακώσεων, αθλητικής μάλαξης, taping, πρώτων βοηθειών και άλλων τεχνικών που αφορούν τους αθλητές αλλά και γενικότερα θέματα υγείας.

Ο Ναέλ μελετάει την τέχνη του στύλου αλλά και γενικότερα των εναέριων ακροβατικών και του χορού από το τέλος του έτους 2013 έως και σήμερα. Η κατάρτισή του είναι το αποτέλεσμα πολλών ωρών παρακολούθησης μαθημάτων σε ομαδικά τμήματα, σεμινάρια και workshops, ιδιαίτερα μαθήματα, εκπαίδευση για διδασκαλία, μαθήματα σύγχρονου χορού και κλασσικού μπαλέτου, εκπαίδευση και προετοιμασία για παραστάσεις χορού και ακροβατικών με στύλο, εναέριο κύβο και εναέριο κρίκο.

Στόχος του είναι, μέσα από την τέχνη του στύλου και χρησιμοποιώντας τις γνώσεις του πάνω στην φυσιολογία και την κινησιολογία του ανθρώπινου σώματος, να προσφέρει στους ενδιαφερόμενους όλα τα οφέλη της σωματικής άσκησης για την μέγιστη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής υγείας, καθώς και να μοιραστεί με ασφάλεια την σωστή τεχνική και όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει ο ασκούμενος για να “καταρρίψει” τους νόμους της βαρύτητας και να εντυπωσιάσει τον εαυτό και το κοινό του με τις ικανότητες του.

anna-instructor-cirqulation-locale

Anna Nefeli

Pole dance

Η πρώτη επαφή της Άννας-Νεφέλης με τον χορό ήταν στην ηλικία των 5 ετών, όταν ξεκίνησε μαθήματα μπαλέτου. Ακολούθησαν άλλα είδη (όπως σύγχρονος χορός και flamenco) μέχρι και τα πρώτα της εφηβικά χρόνια.

Πρώτη φορά που έπιασε “στύλο” στα χέρια της ήταν τον χειμώνα του 2012. Οι δάσκαλοι που είχε, τόσο στον ίδιο τον στύλο όσο και στα εναέρια ακροβατικά, ήταν αυτοί που την οδήγησαν να αγαπήσει και τα δύο εξίσου και να προσπαθεί να βελτιώνεται σε αυτά διαρκώς: ένα ταξίδι που δεν έχει τέλος!

Συνεχίζει να παρακολουθεί ασταμάτητα σεμινάρια χορού, εναέριων ακροβατικών και acroyoga, ενώ έχει μία ιδιαίτερη προτίμηση στον σύγχρονο χορό και στο partnering contact.

Τα τελευταία δύο χρόνια διδάσκει, τόσο pole dancing όσο και aerial silks/hoop/trapeze, ενώ προσπαθεί να εντάσσει στοιχεία και δυναμικές από διάφορα είδη χορών στα μαθήματά της.

eftihia-instructor-cirqulation-locale

Eftihia

Pole dance

Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Αθήνα, η Ευτυχία ασχολούταν από μικρή με διάφορα αθλήματα σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Deree, στον τομέα των ΜΜΕ & Δημοσίων Σχέσεων, εργάστηκε για κάποια χρόνια πάνω σε αυτό, ενώ παράλληλα σαν χόμπυ παρακολουθούσε μαθήματα Pilates και Pole Dancing. Τελικά το 2013 αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μέθοδο Pilates, όπου και πήρε την πιστοποίηση από την επαγγελματική σχολή Studio One και μετέπειτα ξεκίνησε να διδάσκει και μαθήματα Pole Dancing καθώς και Flexibility/Stretching.

Έκτοτε είναι η βασική της επαγγελματική δραστηριότητα, ενώ παρακολουθεί σεμινάρια από αρκετούς καταξιωμένους αθλητές, κυρίως στο χώρο του Pole Dancing και Flexibility, για να εξελίσσεται τόσο η ίδια καθώς και η διδασκαλία της. Συμπληρωματικά τα τελευταία δύο χρόνια ασχολείται ερασιτεχνικά με το σύγχρονο χορό, στοιχεία του οποίου της αρέσει να εντάσσει στα μαθήματά της.

cirqulation-locale-instructors-mara

Mara

Pole dance

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ερμούπολη της Σύρου. Από μικρή μυημένη στον αθλητισμό, υπήρξε κολυμβήτρια για 9 χρόνια ενώ τα τελευταία δύο από αυτά ασχολήθηκε και με τη ρυθμική γυμναστική.

Μετακόμισε στην Κεφαλλονιά για να σπουδάσει Δημόσιες Σχέσεις και Επικοινωνία, όπου ανακάλυψε το πάθος της για το χορό ενώ παρακολουθούσε μαθήματα Barre a Terre, Λάτιν και Τζαζ. Παράλληλα, εργαζόταν και ως Zumba και Stretching instructor.

Το 2013 αποφάσισε να μετακομίσει στην Αθήνα ώστε να μπορέσει να ασχοληθεί με το pole dance!

Η Μάρα έχει παρακολουθήσει μαθήματα Pilates, Yoga, Aerial Yoga, Τραμπολίνου, Flowbillity και άλλων δυναμικών και ολιστικών προγραμμάτων γυμναστικής.

Τα τελευταία 7 χρόνια εργάζεται ως instructor, ενώ δεν έχει σταματήσει να αναζητά έμπνευση, να παντρεύει και να μοιράζεται τις εμπειρίες της και την αγάπη της για την ομορφιά της κίνησης και της έκφρασης.

cirqulation-locale-instructors-natasa

Natasa

Pilates

Η Νατάσα είναι 31 χρονών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού της Ραλλού Μάνου το 2010 και είναι σπουδάστρια στο τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του Τ.Ε.Ι Αθήνας.

Η Νατάσα παραδίδει μαθήματα κλασικού, σύγχρονου και hip hop σε παιδιά και ενήλικες από το 2010 έως σήμερα σε σχολές χορού σε Αθήνα και Κρήτη (Σχολή Χορού Σπυριδούλα και Άννα Δασκάλου, Σχολή Χορού Φιοράκη κα) . Εργάζεται επίσης ως pilates instructor (mat, props, reformer) σε στούντιο και γυμναστήρια.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με έλληνες και ξένους χορευτές όπως : Ερμής Μαλκότσης, Τάσος Καραχάλιος, Στέλλα Ζάνου, Χριστίνα Σουγιουλτζή, Μπέτυ Δραμισιώτη, Γιάννης Νικολαϊδης, Σταυρούλα Σιάμου, Λίντα Καπετανέα και Gavin Webber, Jorge Jauregui Allue, Laura Aris Alvarez (Ultima Vez), Damien Jalet, Martin Kilvady, Edouard Hue (Ηofesh Shecter), Rakesh Sukesh, και άλλους σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει χορέψει με τις ομάδες Void Dance Company (Φεστιβάλ ‘’ Τα 12 Κουπέ’’ 2011, Φεστιβάλ ‘’ Ραντεβού με το Σώμα’’ 2011 στο Βρυσάκι, Φεστιβάλ Ελλήνων Χορογράφων 2011), Scintilla (Πολιτιστικό Κέντρο Ακαδήμια 2012), Έξις και unclean animals (Φεστιβάλ ‘’ Τα 12 Κουπέ’’ 2017).

Συμμετείχε στην Performance της Στέλλας Ζάνου στο πλαίσιο του φεστιβάλ One Small Step 2015 στην Κέρκυρα. Σήμερα συνεργάζεται με την μεικτή ομάδα χορού Έξις με άτομα με αναπηρία, με την οποία και συμμετείχε στην παράσταση χορού mandis η οποία ήταν μέρος του 1ου Kyma Festival. Συμμετείχε σε παραστάσεις και προγράμματα σε Ελλάδα , Γαλλία και Πορτογαλία με την Γαλλική ομάδα συμπεριληπτικού χορού DK-BEL. Εργάστηκε επίσης ως χορεύτρια στην διεξαγωγή event στην remark, και δούλεψε σε ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους.

georgina-instructor-cirqulation-locale

Georgina

Yoga (Vinyasa)

Γεννημένη στην Αθήνα το 1986 η Τζωρτζίνα άρχισε να ασχολείται από πολύ μικρή ηλικία με το κλασσικό μπαλέτο και μέχρι και σήμερα ενασχολείται ερασιτεχνικά με τον σύγχρονο και κλασσικό χορό καθώς και με τα ακροβατικά εδάφους.

Σπουδάζει ιταλική φιλολογία στο εθνικό και καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από το 2013 μέχρι και σήμερα έχει ολοκληρώσει τρία εκπαιδευτικά προγράμματα της σχολής A.F. Studies Fitness school συμπληρώνοντας έτσι πάνω από 400 ώρες επίσημης εκπαίδευσης στην Ashtanga Vinyasa Yoga, Hatha Yoga και Aerial Yoga. Επίσης, είναι απόφοιτος επιμορφωτικού σεμιναρίου της σχολής Yoga and Budo center, γιόγκα και ορθοπεδικές παθήσεις.

Η πρακτική της είναι κυρίως η Ashtanga Vinyasa Yoga και η Vinyasa Yoga.

Στα μαθήματα της φροντίζει να δώσει παραλλαγές για όλες τους μαθητές καθώς πιστεύει ότι η πρακτική είναι για όλους. Εργάζεται στο γυμναστήριο Life Up by Body Trainer από το 2014 και στον δημιουργικό χώρο CirQ’ulation Locale από το 2018, ως yoga teacher.

dora yoga cirqulation locale athens

Dora

Power Yoga (Ashtanga)  & Gentle Flow

Γεννημένη στο Αγρίνιο, η Δώρα ασχολήθηκε από την ηλικία των 6 έως τα 16 με την ενόργανη γυμναστική.

Παράλληλα με τις σπουδές της στο τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, ασχολήθηκε με την πρακτική της Ashtanga Yoga και το 2018 απέκτησε δίπλωμα διδασκαλίας Vinyasa Yoga YTT 200H. Παρακολούθησε σεμινάρια pranayama, meditation και εμβάθυνσης στην φιλοσοφία της yoga σε Αθήνα (Ashtanga Yoga Athens) και Βρυξέλλες (Ashtanga Yoga Institute).

Μαθήματα

Ενημερώσου σχετικά με τα μαθήματα pole dance, pilates, yoga και flexibility που σου προτείνουμε.

Πρόγραμμα

Δες το πρόγραμμα των μαθημάτων μας κι επέλεξε εκείνο που σου ταιριάζει και σε βολεύει.

House rules

Ανακάλυψε τις δυνατότητες συμμετοχής στα μαθήματά μας και για τα πακέτα συνδρομής.