acroyoga-workshops-cirqulation-locale-header-image
ΝΕΑ / EVENTS

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: AcroYoga Series με την Ελένη

Acroyoga! Βάση, flyer, spotter. Τρεις ρόλοι, πολλά παιχνίδια.

Η Acroyoga είναι η μέθοδος που συνδυάζει την ατομική εξάσκηση της yoga, τα ακροβατικά και το τάι μασάζ σε ένα περιβάλλον συνεργασίας, εμπιστοσύνης και παιχνιδιού.

Στο ακροβατικό κομμάτι της Acroyoga δουλεύουμε σε ζευγάρια, τριάδες… ομαδικά! Οι βασικοί ρόλοι είναι η βάση, ο flyer και ο spotter. Για κάποιο λόγο έχει καθιερωθεί η εντύπωση ότι στην Αcroyοga η βάση πρέπει να είναι αρσενική λόγω υπεροχής στην μυική δύναμη. Αυτό είναι ένας μύθος! Με τις βάσεις που χτίζονται με την τεχνική και την επικοινωνία που αναπτύσεται μεταξύ των τριών αυτών ρόλων μπορούμε να πετάξουμε όλοι και όλες! Είστε όλοι και όλες ευπρόσδεκτοι/ες στα μαθήματα, ελάτε με ανοιχτή καρδιά και έτοιμοι/ες να βγείτε από την ζώνη άνεσής σας (comfort zone).

Ο χώρος CirQ’ulation Locale Athens έχει την χαρά να συνεργαστεί με το κορίτσι που αψηφά τη βαρύτητα, Ελένη Χατζησάββα, και να σου προτείνει

3 τρίωρα workshops Acroyoga αφιερωμένα στην τεχνική και την επικοινωνία

 

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: 13 Απριλίου, 11 Μαΐου και 1 Ιουνίου
ΩΡΑ: 12μμ-3μμ
ΚΟΣΤΟΣ: μέλη CirQ’ulation Locale: 20€ ανά workshop, μη μέλη: 25€ ανά workshop
ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ: Δεν απαιτείται να έρθεις με ζευγάρι, το μόνο που χρειάζεσαι
είναι η καλή σου διάθεση και η όρεξη για παιχνίδι. Θα φτιάξουμε μια καινούρια acro-παρέα μαζί!

* Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή για 1 workshop, 2 ή και για τα 3.

cirqulation-locale-cta-button-acroyoga-workshops

acroyoga-series-cirqulation-locale-athens

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ WORKSHOPS:

acroyoga-logo

1ο workshop:
Τεχνική vs Δύναμη

13 Απριλίου 2019

Στο πρώτο workshop, θα γνωρίσουμε την ορολογία και τις βασικές θέσεις της Acroyoga. Με ασκήσεις ενδυνάμωσης και εμπιστοσύνης θα βρούμε την ευθυγράμμιση και την τεχνική για να ξεκινήσουμε τις πτήσεις μας.
Περιστέρια, φάλαινες, φλαμίνγκο και θρόνοι θα είναι οι θέσεις που θα κατακτήσουμε.
Για κλείσιμο, θα αφεθούμε στο τάι μασάζ που θα δώσουμε με metta (ανιδιοτελή αγάπη).

2ο workshop:
Transitions

 

11 Μαΐου 2019

Στο πρώτο workshop κατακτήσαμε βασικές θέσεις της AcroYoga και μάθαμε τους τρεις ρόλους: βάση, flyer, spotter. Τώρα ,δημιουργώντας ένα ασφαλές περιβάλλον μέσω της συνεργασίας των τριών αυτών ρόλων θα ταξιδέψουμε από την μία θέση στην άλλη.
Με asanas και flow θα είμαστε έτοιμες για έναν νέο κόσμο πτήσεων.
Για κλείσιμο, θα αποσυμφορήσουμε το σώμα μας με την φροντίδα του τάι μασάζ.

3ο workshop:
Αστέρια

 

1 Ιουνίου 2019

Είμαστε έτοιμοι να πάμε πιο ψηλά! Με ανάστροφες θέσεις θα φτάσουμε μέχρι τα αστέρια.
Θα δούμε τον κόσμο ανάποδα με στηρίξεις στο κεφάλι και στα χέρια, θα ενεργοποιήσουμε τον πυρήνα μας και θα διερευνήσουμε τους διαφορετικούς δρόμους για να οδηγηθούμε από την γη στα αστέρια.
Με την επικοινωνία των τριών ρόλων (βάση, flyer, spotter) θα καλλιεργήσουμε την συνεργασία και την εμπιστοσύνη για το ταξίδι μας μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΕΛΕΝΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ:

Η Ελένη γεννήθηκε στην Αθήνα κι από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον πρωταθλητισμό στις καταδύσεις, όχι στην θάλασσα με τις μπουκάλες, αλλά στην πισίνα με τις τούμπες από τους βατήρες. Η ενασχόλησή της με τις καταδύσεις και τον πρωταθλητισμό επί 7 χρόνια, έφτασε σε ένα τέλος, έπειτα από διάγνωση σπονδυλολίσθησης, όπου ταυτόχρονα αποτέλεσε και μία νέα πρόκληση για να εξερευνήσει διαφορετικούς τύπους σωματικής ενασχόλησης.

Για την Ελένη, η επαφή με το σώμα της είναι κάτι που δεν μπορεί να λείπει από την καθημερινότητά της, καθώς αποτελεί τον τρόπο που έρχεται σε επικοινωνία μαζί του. Η αγάπη της για τα ακροβατικά την οδήγησε στο Pole Dance και μέσω αυτού παρακολούθησε το πρώτο της μάθημα yoga. Με το Pole Dance βρήκε την ελευθερία έκφρασης και με την γιόγκα την ισορροπία και τη γείωση. Εκείνη την περίοδο, ήταν που ήρθε σε πρώτη επαφή με την AcroYoga, όταν βρέθηκε ως παρτενέρ, ενός ακροβάτη τσίρκου σε επιδείξεις ακροβατικών.

Για την εμβάθυνση της πρακτικής της έλαβε πιστοποίηση στο RYT-500 Hatha yoga της Yoga Alliance, παρακολούθησε σεμινάρια thai massage κι έκανε το level 1 εκπαιδευτικό της Acroyoga.

Η Acroyoga ενώνει ανθρώπους και είναι για όλους, σύμφωνα με την Ελένη. Με στοιχεία της γιόγκα, των ακροβατικών και του τάι μασάζ δημιουργείται μια πρακτική, που ανεβάζει την εμπιστοσύνη και ενισχύει την επικοινωνία και την ομαδικότητα.

Ακολούθησε την Ελένη στα κοινωνικά δίκτυα:
? facebook
? instagram

cirqulation-locale-cta-button-acroyoga-workshops

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση, είμαστε στη διάθεσή σου:

Τηλέφωνο: +30 216 800 98 64-65
Email: [email protected]
Διεύθυνση: Καλλιρρόης 77Β, 117 45, Αθήνα (Μετρό Συγγρού-ΦΙΞ)

Ώρες γραμματείας:
Τρίτη: 17:00-20:00
Τετάρτη: 17:00-20:00
Πέμπτη: 17:00-20:00

Θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε από κοντά!

Namaste 🙂

 


Το CirQ’ulation Locale είναι ένας δημιουργικός χώρος όπου η εκγύμναση και ο χορός γίνονται ένα. Είναι ένας χώρος ανοικτός για όλους ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, ευλυγισίας, γυμναστικού επιπέδου και χορευτικών ικανοτήτων. Παραδίδουμε μαθήματα pole dance, pilates, yoga και flexibility, ομαδικά ή ιδιαίτερα, για όλα τα επίπεδα (beginners/ intermediate/ advanced).

>> About us

Related Posts