ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ

Έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις ένα από τα μηνιαία πακέτα που προσφέρουμε, να γίνεις μέλος και να πληρώνεις μηνιαία συνδρομή για τη συμμετοχή σου στα μαθήματα.

Γίνε μέλος & επέλεξε μηνιαία συνδομή!

Προτείνουμε μαθήματα pole dance, pilates, yoga και flexibility για όλα τα επίπεδα (beginners-intermediate-advanced).

Θες να γίνεις μέλος; Επικοινώνησε μαζί μας:
> μέσω email ([email protected])
> μέσω τηλεφώνου (+30 216 800 98 64-65)
> ή επισκέψου μας κατευθείαν στον χώρο μας (Καλλιρρόης 77Β, 117 45, Αθήνα – map)

Μάθε περισσότερα για τα μηνιαία πακέτα που προσφέρουμε:

Pole

wdt_ID Pole fan Pole addict Pole' ography Pole Kids
1 1 ώρα την εβδομάδα pole 2 ώρες την εβδομάδα pole 1 ώρα την εβδομάδα pole choreography 1 ώρα την εβδομάδα pole για παιδιά
2 45€/μήνα 75€/μήνα 50€/μήνα 35€/μήνα

Pilates/Yoga/Flex

wdt_ID Fan Addict Extended
1 1 ώρα την εβδομάδα 2 ώρες την εβδομάδα 3 ώρες την εβδομάδα
2 25€/μήνα 40€/μήνα 60€/μήνα

Συνδυασμοί

wdt_ID CirQ’ulation Locale fan CirQ'ulation Locale pole'ography CirQ’ulation Locale addict CirQ’ulation Locale extended
1 1 ώρα την εβδομάδα pole & 1 ώρα την εβδομάδα pilates ή yoga ή flexibility (σύνολο: 2 ώρες την εβδομάδα) 1 ώρα την εβδομάδα pole & 1 ώρα την εβδομάδα pοle'ography (σύνολο: 2 ώρες την εβδομάδα) 1 ώρα την εβδομάδα pole & 2 ώρες την εβδομάδα pilates ή yoga ή flexibility (σύνολο: 3 ώρες την εβδομάδα) 1 ώρα την εβδομάδα pole & 3 ώρες την εβδομάδα pilates ή yoga ή flexibility (σύνολο: 4 ώρες την εβδομάδα)
2 60€/μήνα 80€/μήνα 80€/μήνα 100€/μήνα
3

Σημείωση: Όσον αφορά τις επιλογές για τα μαθήματα pilates, yoga και flex, σε περίπτωση που επιλέξεις το πακέτο addict ή extended, σημείωσε πως έχεις τη δυνατότητα να συνδυάσεις τα μαθήματα.
Για παράδειγμα, αν επιλέξεις το πακέτο extended, μπορείς να κάνεις 3 ώρες την εβδομάδα pilates ή 2 ώρες pilates και 1 ώρα yoga ή ακόμα 1 ώρα από το καθένα.

Τι πρέπει να ξέρεις αν επιλέξεις να γίνεις μέλος

01. Προς το παρόν, μπορείς να γίνεις μέλος χωρίς να χρεαστεί να πληρώσεις για την εγγραφή σου! Περισσότερα >>

Όλα τα μέλη μας θα πληρώνουν εγγραφή 15€ με το που γίνουν μέλη και μόνο τότε. Αυτό θα ισχύει από 1 Σεπτεμβρίου 2019 κι έπειτα. Προς το παρόν, μην χάσεις την ευκαιρία να γίνεις μέλος του δημιουργικού μας χώρου χωρίς να χρειαστεί να πληρώσεις για την εγγραφή σου. Μην αργείς λοιπόν!

02. Πώς μπορείς να ανανεώσεις την συνδρομή σου. Περισσότερα >>

Η ανανέωση της μηνιαίας συνδρομής μπορεί να γίνει κατευθείαν στον χώρο μας.
Επικοινώνησε με τη γραμματεία μας >>

03. Μπορείς να φτιάχνεις εσύ το πρόγραμμα της εβδομάδας σου. Περισσότερα >>

Για παράδειγμα, αν έχεις επιλέξει το πακέτο pole fan (1 ώρα την εβδομάδα), είναι δυνατόν τη μία εβδομάδα να έρθεις στο μάθημα της Δευτέρας ενώ μία άλλη εβδομάδα στο μάθημα της Παρασκευής (σύμφωνα πάντα με το πρόγραμμα και τη διαθεσιμότητα του κάθε μαθήματος).

04. Λάβε υπόψη σου ότι θα πρέπει να κλείνεις την θέση σου πριν από κάθε μάθημα. Περισσότερα >>

Μπορείς να το κάνεις κάθε φορά ενημερώνοντας την γραμματεία μας. Σε περίπτωση που δεν κλείσεις τη θέση σου κι εφόσον το μάθημα στο οποίο θέλεις να συμμετέχεις είναι fully booked, τότε δεν θα υπάρχει διαθέσιμη θέση για εσένα. Φυσικά, μπορείς να δηλώσεις από την αρχή, με το που πραγματοποιήσεις την εγγραφή σου, τις μέρες και ώρες που επιθυμείς να έρχεσαι κάθε εβδομάδα. Στην τελευταία περίπτωση, δεν χρειάζεται να κλείνεις την θέση σου πριν από κάθε μάθημα.

05. Τι πρέπει να κάνεις σε περίπτωση που έχεις κάνει κράτηση και δεν μπορείς να έρθεις στο μάθημα. Περισσότερα >>

Θα πρέπει να ακυρώσεις την κράτηση. Ακυρώσεις μπορούν να γίνουν είτε τηλεφωνικώς (στο 216 800 98 64/65), είτε στέλνοντάς μας ένα email (στο info@cirqulationlocale.gr), είτε κατευθείαν στον χώρο μας, μέχρι και 6 ώρες πριν την έναρξη του μαθήματος.

>> Σε περίπτωση που ακυρώσεις την κράτησή σου μέχρι και 6 ώρες πριν την έναρξη του μαθήματος και δεν έρθεις στο μάθημα, τότε μπορείς να αναπληρώσεις το χαμένο μάθημα μία άλλη μέρα, σύμφωνα πάντα με τη διαθεσιμότητα των μαθημάτων. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει δυνατότητα αναπλήρωσης μέσα στον μήνα (λόγω μη διαθεσιμότητας), τότε δυστυχώς χάνεται η δυνατότητα αναπλήρωσης του(ων) χαμένου(ων) μαθήματος(ων).

>> Σε περίπτωση που δεν ακυρώσεις την κράτηση μέχρι και 6 ώρες πριν την έναρξη του μαθήματος και δεν έρθεις, τότε μπορείς να αναπληρώσεις το χαμένο μάθημα μία άλλη μέρα, σύμφωνα πάντα με τη διαθεσιμότητα των μαθημάτων. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει δυνατότητα αναπλήρωσης μέσα στον μήνα (λόγω μη διαθεσιμότητας), τότε δυστυχώς χάνεται η δυνατότητα αναπλήρωσης του(ων) χαμένου(ων) μαθήματος(ων).

Γίνε μέλος

Ωφέλη της επιλογής Γίνε Μέλος

Drop-in vs membership

Η μηνιαία συνδρομή σου είναι πιο συμφέρουσα αν την συγκρίνεις με το άθροισμα των αντίστοιχων drop-in.

Φτιάξε εσύ το εβδομαδιαίο σου πρόγραμμα

Μπορείς να επιλέγεις το μάθημα ή τα μαθήματα στα οποία θα έρθεις (ανάλογα με το πακέτο που έχεις επιλέξει) σύμφωνα με το πρόγραμμά σου.

Άλλα οφέλη

Τα μέλη μας απολαμβάνουν μειωμένες τιμές στα events (workshops, guest instructors, seminars κτλ) στα οποία διοργανώνονται κατά καιρούς.

Ενημερώσου για το πρόγραμμα των μαθημάτων μας, επέλεξε αυτό που σου ταιριάζει και γίνε μέλος του νέου δημιουργικού χώρου της Αθήνας: