ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ

Έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις ένα από τα μηνιαία πακέτα που προσφέρουμε, να γίνεις μέλος και να πληρώνεις μηνιαία συνδρομή για τη συμμετοχή σου στα μαθήματα.

Γίνε μέλος & επέλεξε μηνιαία συνδομή!

Προτείνουμε μαθήματα pole dance, pilates, yoga και flexibility για όλα τα επίπεδα (beginners-intermediate-advanced).

Θες να γίνεις μέλος; Επικοινώνησε μαζί μας:
> μέσω email ([email protected])
> μέσω τηλεφώνου (+30 216 800 98 64-65)
> ή επισκέψου μας κατευθείαν στον χώρο μας (Καλλιρρόης 77Β, 117 45, Αθήνα – map)

Μάθε περισσότερα για τα μηνιαία πακέτα που προσφέρουμε:

Περισσότερες πληροφορίες κι επεξηγήσεις σχετικά με τα πακέτα και τις τιμές, συμβουλεύσου τη σελίδα ΔΙΔΑΚΤΡΑ:

Τι πρέπει να ξέρεις αν επιλέξεις να γίνεις μέλος

01. Πώς μπορείς να ανανεώσεις την συνδρομή σου. Περισσότερα >>

Η ανανέωση της μηνιαίας συνδρομής μπορεί να γίνει κατευθείαν στον χώρο μας.
Επικοινώνησε με τη γραμματεία μας >>

02. Μπορείς να φτιάχνεις εσύ το πρόγραμμα της εβδομάδας σου. Περισσότερα >>

Για παράδειγμα, αν έχεις επιλέξει το πακέτο pole fan (1 ώρα την εβδομάδα), είναι δυνατόν τη μία εβδομάδα να έρθεις στο μάθημα της Δευτέρας ενώ μία άλλη εβδομάδα στο μάθημα της Παρασκευής (σύμφωνα πάντα με το πρόγραμμα και τη διαθεσιμότητα του κάθε μαθήματος).

03. Λάβε υπόψη σου ότι θα πρέπει να κλείνεις την θέση σου πριν από κάθε μάθημα. Περισσότερα >>

Μπορείς να το κάνεις κάθε φορά ενημερώνοντας την γραμματεία μας. Σε περίπτωση που δεν κλείσεις τη θέση σου κι εφόσον το μάθημα στο οποίο θέλεις να συμμετέχεις είναι fully booked, τότε δεν θα υπάρχει διαθέσιμη θέση για εσένα. Φυσικά, μπορείς να δηλώσεις από την αρχή, με το που πραγματοποιήσεις την εγγραφή σου, τις μέρες και ώρες που επιθυμείς να έρχεσαι κάθε εβδομάδα. Στην τελευταία περίπτωση, δεν χρειάζεται να κλείνεις την θέση σου πριν από κάθε μάθημα.

04. Τι πρέπει να κάνεις σε περίπτωση που έχεις κάνει κράτηση και δεν μπορείς να έρθεις στο μάθημα. Περισσότερα >>

Θα πρέπει να ακυρώσεις την κράτηση. Ακυρώσεις μπορούν να γίνουν είτε τηλεφωνικώς (στο 216 800 98 64/65), είτε στέλνοντάς μας ένα email (στο info@cirqulationlocale.gr), είτε κατευθείαν στον χώρο μας, μέχρι και 6 ώρες πριν την έναρξη του μαθήματος.

>> Σε περίπτωση που ακυρώσεις την κράτησή σου μέχρι και 6 ώρες πριν την έναρξη του μαθήματος και δεν έρθεις στο μάθημα, τότε μπορείς να αναπληρώσεις το χαμένο μάθημα μία άλλη μέρα, σύμφωνα πάντα με τη διαθεσιμότητα των μαθημάτων. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει δυνατότητα αναπλήρωσης μέσα στον μήνα (λόγω μη διαθεσιμότητας), τότε δυστυχώς χάνεται η δυνατότητα αναπλήρωσης του(ων) χαμένου(ων) μαθήματος(ων).

>> Σε περίπτωση που δεν ακυρώσεις την κράτηση μέχρι και 6 ώρες πριν την έναρξη του μαθήματος και δεν έρθεις, τότε μπορείς να αναπληρώσεις το χαμένο μάθημα μία άλλη μέρα, σύμφωνα πάντα με τη διαθεσιμότητα των μαθημάτων. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει δυνατότητα αναπλήρωσης μέσα στον μήνα (λόγω μη διαθεσιμότητας), τότε δυστυχώς χάνεται η δυνατότητα αναπλήρωσης του(ων) χαμένου(ων) μαθήματος(ων).

Γίνε μέλος

Ωφέλη της επιλογής Γίνε Μέλος

Drop-in vs membership

Η μηνιαία συνδρομή σου είναι πιο συμφέρουσα αν την συγκρίνεις με το άθροισμα των αντίστοιχων drop-in.

Φτιάξε εσύ το εβδομαδιαίο σου πρόγραμμα

Μπορείς να επιλέγεις το μάθημα ή τα μαθήματα στα οποία θα έρθεις (ανάλογα με το πακέτο που έχεις επιλέξει) σύμφωνα με το πρόγραμμά σου.

Άλλα οφέλη

Τα μέλη μας απολαμβάνουν μειωμένες τιμές στα events (workshops, guest instructors, seminars κτλ) στα οποία διοργανώνονται κατά καιρούς.

Ενημερώσου για το πρόγραμμα των μαθημάτων μας, επέλεξε αυτό που σου ταιριάζει και γίνε μέλος του νέου δημιουργικού χώρου της Αθήνας: