Επικοινώνησε μαζί μας:

Βρισκόμαστε στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε παραπάνω πληροφορία χρειαστείς.

Μη διστάσεις να έρθεις σε επαφή μαζί μας μέσω email, τηλεφώνου ή των κοινωνικών δικτύων μας ή ακόμα και να μας επισκεφθείς στον χώρο μας (στις ώρες λειτουργίας της γραμματείας μας).

Θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε από κοντά!

Τηλέφωνο: +30 216 800 98 64-65
Email: [email protected]
Διεύθυνση: Καλλιρρόης 77Β, 117 45, Αθήνα (Μετρό Συγγρού-ΦΙΞ)

Ώρες γραμματείας:

Τρίτη: 18:30-20:30
Πέμπτη: 18:30-20:30

Πώς να έρθεις στον χώρο μας:

Με αυτοκίνητο: Ο χώρος CirQ’ulation Locale βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας κι επομένως είναι εύκολα προσβάσιμος με αυτοκίνητο μέσω κεντρικών οδικών αρτηριών, όπως η Λεωφόρος Συγγρού και Καλλιρρόης.

Σχετικά με το parking: μπορείς να βρεις θέσεις parking είτε από την πλευρά του Νέου Κόσμου είτε από την πλευρά του Κουκακίου. Η αλήθεια είναι όμως πως σε ώρες αιχμής, ενδέχεται να δυσκολευτείς. Προς ενημέρωσή σου, υπάρχει το parking «Cityzen Μετρό Συγγρού ΦΙΞ» το οποίο βρίσκεται Λεωφ. Συγγρού 51.

Με μετρό: Κατεβαίνεις στη στάση Συγγρού-Φιξ της 2ης γραμμής του μετρό, περπατάς λιγότερο από 2 λεπτά και βρίσκεσαι στην πόρτα του χώρου μας.

Με λεωφορείο/τρόλεϊ: Τα λεωφορεία A2,B2,106,126,040,136,137,550 και 10 περνούν από τη Λεωφόρο Συγγρού. Η πιο κοντινή στάση στον χώρο μας είναι η στάση «Ολυμπιακή» (1 λεπτό περπάτημα). Επίσης, τα τρόλεϊ 1 και 5 περνούν από την οδό Δημητρακοπούλου στο Κουκάκι. Η πιο κοντινή στάση στον χώρο μας είναι η στάση «Κουκάκι» (5 λεπτά περπάτημα).

Με τραμ: Η πιο κοντινή στάση του τραμ είναι η στάση «Κασομούλη» στον Νέο Κόσμο (3 λεπτά περπάτημα).

Μαθήματα

Ενημερώσου σχετικά με τα μαθήματα pole dance, pilates, yoga και flexibility που σου προτείνουμε.

Πρόγραμμα

Δες το πρόγραμμα των μαθημάτων μας κι επέλεξε εκείνο που σου ταιριάζει και σε βολεύει.

House rules

Ανακάλυψε τις δυνατότητες συμμετοχής στα μαθήματά μας και για τα πακέτα συνδρομής.