Μάθε περισσότερα για τα μαθήματα yoga

YOGA

Η yoga είναι μια αρχαία φιλοσοφία για τη ζωή όπως επίσης και ένα σύστημα εξάσκησης που ενθαρρύνει και ενδυναμώνει την ένωση του σώματος, του νου και του πνεύματος, αλλά και την ένωση με όλα τα επίπεδα ύπαρξης : τον εαυτό μας, την ζωή, το περιβάλλον που ζούμε.

Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά είδη yoga: hatha, vinyasa, kundalini, bikram, ashtanga, ausara, και άλλα.

Εμείς σου προτείνουμε μαθήματα vinyasa yoga.
Οι ενασκούμενοι της vinyasa yoga μαθαίνουν πώς να συντονίζουν την κίνηση με την αναπνοή και να «ρέουν» από τη μία στάση στην άλλη. Γι αυτό το λόγο και αυτό το είδος yoga ονομάζεται αλλιώς και flow vinyasa. Η λέξη «vinyasa» αυτή καθαυτή μπορεί να μεταφραστεί ως “τακτοποίηση με έναν ιδιαίτερο τρόπο”. Το μάθημα ξεκινά πάντα με έναν χαιρετισμό στον ήλιο (πρόκειται για μία ήπια αλληλουχία κινήσεων που έχουν σχεδιαστεί ως ένα καλωσόρισμα της καινούριας μέρας) αλλά όλο το υπόλοιπο διαφέρει κάθε φορά. Λόγω της συνεχούς κίνησης κι εναλλαγών από την μια στάση στην άλλη, γίνεται καύση λίπους και ενεργοποίηση περισσότερων μυϊκών ομάδων του σώματος.

>> Blog post: Λίγα λόγια για τη yoga

Τι περιλαμβάνει ένα μάθημα yoga

1. Προετοιμασία-προθέρμανση
2. Παρουσίαση & επεξήγηση των ασκήσεων του μαθήματος
3. Demonstration από τον/ην instructor
4. Εκτέλεση ασκήσεων από τους συμμετέχοντες
5. Καθοδήγηση από τον/ην instructor
6. Αποθεραπεία
7. Προετοιμασία για το επόμενο μάθημα

Instructors

georgina-yoga-cirqulation-locale-athens

Georgina

Yoga (Vinyasa)

Γεννημένη στην Αθήνα, η Τζωρτζίνα άρχισε να ασχολείται από πολύ μικρή ηλικία με το κλασσικό μπαλέτο και έχει συμπληρώσει πάνω από 400 ώρες επίσημης εκπαίδευσης στην Ashtanga Vinyasa Yoga, Hatha Yoga και Aerial Yoga. Επίσης, είναι απόφοιτος επιμορφωτικού σεμιναρίου της σχολής Yoga and Budo center, γιόγκα και ορθοπεδικές παθήσεις.

dora yoga cirqulation locale athens

Dora

Yoga (Ashtanga Vinyasa)

Γεννημένη στο Αγρίνιο, ασχολήθηκε από την ηλικία των 6 έως τα 16 με την ενόργανη γυμναστική. Παράλληλα με τις σπουδές της στο τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, ασχολήθηκε με την πρακτική της Ashtanga Yoga και το 2018 απέκτησε δίπλωμα διδασκαλίας Vinyasa Yoga YTT 200H. Παρακολούθησε σεμινάρια pranayama, meditation και εμβάθυνσης στην φιλοσοφία της yoga σε Αθήνα (Ashtanga Yoga Athens) και Βρυξέλλες (Ashtanga Yoga Institute).

Κλείσε θέση στα μαθήματα yoga

Έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις το μάθημα, τη μέρα και την ώρα που σου ταιριάζει, να κλείσεις τη θέση σου και να έρθεις κατευθείαν στο μάθημα ή να επιλέξεις ένα από τα πακέτα συνδρομής που προσφέρουμε, να γίνεις μέλος και να πληρώνεις μηνιαία συνδρομή για τη συμμετοχή σου στα μαθήματα.

Προς το παρόν, μπορείς να κλείσεις την θέση σου ή να πραγματοποιήσεις την εγγραφή σου ως μέλος μέσω email ([email protected]) ή τηλεφώνου (+30 216 800 98 64-65) ή και επιτόπου στον χώρο μας (Καλλιρρόης 77Β, 117 45, Αθήνα), αλλά πολύ σύντομα θα έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις και μέσω της ιστοσελίδας μας (online booking).