Μάθε περισσότερα για τα μαθήματα pilates

PILATES

Το pilates έχει ως βασική αρχή τον έλεγχο και τη σταθερότητα του κέντρου του σώματος: την κοιλιά.

Η μέθοδος pilates αναπτύχθηκε πριν από 70 χρόνια από τον Joseph H. Pilates ως ένα πρόγραμμα αποθεραπείας για τα μυοσκελετικά του προβλήματα και εξελίχθηκε σαν μια μέθοδο ευεργετικής άσκησης που προσφέρει έντονη αίσθηση ευεξίας.

Απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους και έχει αποδειχθεί εξαιρετικά ευεργετική, για την αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων που προκύπτουν από τον σύγχρονο τρόπο ζωής.

>> Blog post: Λίγα λόγια για το pilates

LEVELS

Παραδίδουμε μαθήματα pilates για ενδιαφερόμενους οι οποίοι δεν έχουν ασχοληθεί με το pilates μέχρι σήμερα ή έχουν ασχοληθεί έως ένα βαθμό, αλλά και για εκείνους οι οποίοι ασχολούνται ήδη εντατικά με αυτόν τον τρόπο γυμναστικής:

Beginners

Beginner θεωρείται εκείνος/η ο/η οποίος/α δεν έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με το pilates ή κάποιο άλλο είδος γυμναστικής ή έχει ήδη παρακολουθήσει ορισμένα μαθήματα pilates ή έχει κάνει στο παρελθόν κάποιο άλλο είδος γυμναστικής. Το μάθημα είναι δυνατόν να ταιριάξει σε όλους τους παραπάνω τύπους.

Advanced

Advanced θεωρείται εκείνος/η ο/η οποίος/α έχει ασχοληθεί με το pilates για αρκετό καιρό ή έχει παρακολουθήσει αρκετά μαθήματα και γνωρίζει καλά την φιλοσοφία και την μέθοδο.

Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων που αφορούν τα τμήματα για beginners, ο/η instructor αφιερώνει τον απαραίτητο χρόνο ώστε να εξηγήσει και να παρουσιάσει στους συμμετέχοντες την φιλοσοφία και την «θεωρία» της μεθόδου pilates. Ο σκοπός είναι οι συμμετέχοντες να κατανοήσουν πλήρως τον σωστό τρόπο να εκτελούν τις ασκήσεις ώστε να μπορούν να έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα και απολαμβάνουν τα οφέλη αυτού τους είδους εκγύμνασης. Στα advanced τμήματα, οι συμμετέχοντες είναι ήδη γνώστες της μεθόδου και του σωστού τρόπου εκτέλεσης των ασκήσεων κι επομένως, δίνεται πολύ λιγότερη έμφαση στην επεξήγηση της φιλοσοφίας του pilates.

Για να προσδιορίσουμε το επίπεδό σου, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας.

Τι περιλαμβάνει ένα μάθημα pilates

1. Προετοιμασία-προθέρμανση
2. Παρουσίαση & επεξήγηση των ασκήσεων του μαθήματος
3. Demonstration από τον/ην instructor
4. Εκτέλεση ασκήσεων από τους συμμετέχοντες
5. Καθοδήγηση από τον/ην instructor
6. Αποθεραπεία
7. Προετοιμασία για το επόμενο μάθημα

Instructors

melina cirqulation locale

Melina

Pole dance - Pilates - Flexibility

Η Μελίνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Όταν ήταν μικρή έκανε ενόργανη γυμναστική (πρωταθλητισμό) για 10 χρόνια. Το 2013 ξεκίνησε να διδάσκει Pole Dance Fitness. Έχει λάβει μέρος σε διάφορους διαγωνισμούς pole κι έχει κερδίσει την 1η θέση στο Danish Pole Championship (2014) και στο Pole Theatre Greece (2016). Είναι φυσικοθεραπεύτρια, Pole Dance Fitness instructor και Pilates instructor και φυσικά, η εμπνεύστρια, ιδρύτρια και ιδιοκτήτρια του CirQ’ulation Locale.

cirqulation-locale-natasa-pilates-page

Natasa

Pilates

Η Νατάσα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού της Ραλλού Μάνου το 2010. Παραδίδει μαθήματα κλασικού, σύγχρονου και hip hop σε παιδιά και ενήλικες από το 2010 έως σήμερα. Εργάζεται επίσης ως pilates Instructor σε στουντιο και γυμναστήρια. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με έλληνες και ξένους χορευτές, έχει χορέψει με πολλές ομάδες χορού, εργάστηκε ως χορεύτρια στην διεξαγωγή event στην remark και δούλεψε σε ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους.

Κλείσε θέση στα μαθήματα pilates

Έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις το μάθημα, τη μέρα και την ώρα που σου ταιριάζει, να κλείσεις τη θέση σου και να έρθεις κατευθείαν στο μάθημα (drop-in) ή να επιλέξεις ένα από τα πακέτα συνδρομής που προσφέρουμε, να γίνεις μέλος και να πληρώνεις μηνιαία συνδρομή για τη συμμετοχή σου στα μαθήματα.

Κάνε drop-in ή γίνε μέλος:

  • μέσω email ([email protected])
  • μέσω τηλεφώνου (+30 216 800 98 64-65)
  • ή επισκέψου μας κατευθείαν στον χώρο μας (Καλλιρρόης 77Β, 117 45, Αθήνα – map)