Πρόγραμμα

Στο παρακάτω πινακάκι, μπορείς να δεις το τρέχον πρόγραμμα μαθημάτων. Για να πραγματοποιήσεις την εγγραφή σου σε κάποιο από τα μαθήματα, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσω email ή τηλεφώνου ή πολύ απλά να έρθεις στον χώρο μας.

COVID-19:

Με βάση τα νέα μέτρα που τέθηκαν σε ισχύ αρχές Νοεμβρίου, το CirQ’ulation Locale διακόπτει την παροχή μαθημάτων με φυσική παρουσία μέχρι νεωτέρας.
Ακολούθησέ μας στο facebook και στο instagram, ώστε να ενημερώνεσαι για τα διαδικτυακά μαθήματα μέσω της εφαρμογής Zoom που προσφέρουμε!

#staysafe #stayhealthy #homeworkout #together

-> Τα pole’ography sessions θα πραγματοποιούνται από 4 άτομα και πάνω.

Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό κι ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στο μέλλον. Θα θέλαμε να σε προσκαλέσουμε να επισκέπτεσαι την ιστοσελίδα μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Σκοπός μας είναι να προστεθούν εν καιρώ περισσότερα τμήματα αλλά και νέα μαθήματα (aerial dance, για παράδειγμα), ώστε να υπάρχουν ακόμα περισσότερες επιλογές για τα μέλη μας αλλά και για τα εν δυνάμει μέλη μας.

Αν επιθυμείς να μάθεις περισσότερα για τους instructors του CirQ’ulation Locale, δεν έχεις παρά να επισκεφθείς τη σελίδα Team:
Δες τους instructors του CQL >>

Σε περιμένουμε!

Εγγράψου!

Πώς μπορείς να κάνεις drop-in ή να γίνεις μέλος; Επικοινώνησε μαζί μας φυσικά 🙂

Mαθήματα

Ενδιαφέρεσαι για pole, pilates, yoga, flexibility? Μάθε περισσότερα για το καθένα.

House rules

Ανακάλυψε τις δυνατότητες συμμετοχής στα μαθήματά μας και για τα πακέτα συνδρομής.